Om


Om

Brygga

            PRISER:


 PR. DØGN:  1800 ,-

 PR UKE:  11 000,-

     Om brygga

Gårdsøybrygga er ei brygge med 120 kvm grunnflate, 2 etasjer

1. etasje inneholder alt en fisker trenger i sitt yrke, og kaffemaskina står klar til alle som ønsker. I en finværsdag åpnes bryggeportene, og kaffen nytes ute blant tørrfisk og garn.


2 etasje består av en smakfullt innredet leilighet, med inngang på oversiden. Leligheten som vi leier ut, inneholder 3 soverom med totalt 8 soveplasser:

Rom 1: 2 enkle senger

Rom 2: 1 dobbelseng, 1 enkel seng

Rom 3: 2 doble senger


Leiligheten består forøvrig av en entré, gang, bad med dobbel vask og stor dusj, 1 fellesrom med kjøkken, sofahjørnet, og et stort spisebord med plass til 12 personer.


Med i utleie følger bruk av: Sengeutstyr, håndklær/toalettutstyr, kopper og kar, strykejern, komfyr, platetopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, blue-ray spiller, mixmaster, trakter, kaffemaskin, micro, ildfaste former, støvsuger, vaskemidler til kopper/klær/og gulv, gode utemøbler, tv med full pakke canal digital, mobilladere til usb/usb-c/iPhone.


Leiligheten er bygd som en egen enhet i følge brannforskrifter, og har en egen brannsentral. Det er og balansert ventilasjon her, som sirkulerer varm og kald luft til riktig rom, som bidrar til et godt helsemessig bedre innemiljø, og gjør at man lettere kan våkne frisk og utvilt.

Gårdsøybrygga

 

Vi ønsker deg opplevelsen av å bo på stedet med vidder og natur, og kunne leve tett på sjø og livet til fiskerne.

Nettsida mekka av han Andreas

Kontakt oss

 

Gårdsøyvegen 56

7284 Mausund

Email: kontakt@brygga.net

Tlf: (+47) 402 36 168 / (+47) 958 04 034