Hvem er vi?

Hvem er vi?Hvem er vi som driver Gårdsøybrygga?


Håvard og Hege Sørgård er et fastboende ektepar med til sammen 3 barn i alter 11 til 27, og holder til ca 100 meter unna brygga.


Håvard er født og oppvåkst her på Mausund, og startet sin karriære som fisker allerede som 15-åring, rett ut av ungdomskolen. I 2002 stiftet Håvard et eget firma på sin egen båt. Det samme året som han under en tur til Trondheim møtte sin kone, Hege.


Hege flyttet etterhvert utover til Mausund, og ble boende der, med barn, hund og giftemål. Hun ønsker nå å la andre komme ut å oppleve Mausund fra hennes egne øyne, så flere får se det samme tettstedet som vant hennes hjerte og sinn til å slå røtter. 


"Vi fulgte magefølelsen og etter noen års arbeid ble brygga ferdig. Vi fikk god hjelp underveis til å nå målet, og både snekkere og tegnere forsto hva vi ønsket, og de leverte. Dette er virkelig en visjon av en felles gjestfrihet i samfunnet." (Hege Larsen, 2018)


Hege har designet utførelsen av både rom og interiør, slik at hvert rom utført i sin unike stil skal reflektere det fargefulle stedet ut i havet, samt at man skal kunne trekke seg tilbake og føle seg som hjemme.